Missing : wanted

.salam and greetings.





di kesempatan nih. aku : keyin


nak kongsi kesedihan aku ni.
 kalo korang diberi kepercayaan.
tp something happen kat barang tuh.
lebey2 lagi bukan salah kiter plak. 
pastuh
kepercayaan tu ditarik balik. 
ape korang rase? 
[komen2. cam bese]


macam..
kene masak maggi tapi korang masak jadi pasta india.
kene sikat bulu meow tapi terlebey rebonding ala2 rejoice Rich punye keje
kene basoh baju tapi silap ganti sabon dengan clorox
or
kemas rumah sampai ilang semue furnitures.


no. not la dat big.
aku senanye..



.kehilangan kalkulator.


well. tu senanyer akak aku punyer.
demi SPM aku. dye pinjamkan la calculator 570 dye kat aku.
[even dye doubtful sbb aku nih agak clumsy]
yala. sebab aku nih stok no-kesa-apa
calculator 350 je arr teman setia aku untuk maths and admaths.
[tapi admaths fail jugak. eheh.]
then secare baik hati dye pon kasik la.


S.O.
aku pon gune je la calculator dye tuh
even aku lagi suke gune 350 yang aku conteng dgn liquid tuh.


then,
once upon a time.


sumbody : kin. maw pinjam calculator leh tak??
aku: eyk? arr. amek je arr.
[sambong wat pe tah pastuh]

aku pon tak hengat la sape yang pinjam.
dari sebelum trial lagi.
jadinyer. untuk pekse. memang aku tak pakai la.
[sian x? komen2]


mase tuh aku diam je. carik pon senyap2 jer.
[stok no-kesa-apa punyer pasal. padan muke]
then. lame2 aku aser aku plak yang susa.


SPM pon aku gune 350. sebab aku memang biase
gune manual dari tukar2 format calc.
S.O. 
mase tuh aku diamkan lagi.


aku tak kesa la. tak bagi aku gune langsung.
tapi. tu akak aku punyer.
skang dye da mintak. sbb nak sambong
masters akaun.
kene gune la smule calc dye.


ape aku jawab?
.ilang.


hailoh. sdey btol. 


pasnih tamau kasik kamu pinjam da la. smue hilang






 2 tupperware ma aku tu bape kali da tinggal penutop je
harituh aku frust aku tinggal je topeng tupperware tu kat 
bilik kite.


S.O.
demi akak aku. n kepercayaan tu balek.
even da terlambat sangat2
aku mohon. sape2 yang ade pinjam calc 'aku' yang ade tulis
.ejart.
kindly pulangkan yea. please~


xoxo,
keyin


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "Missing : wanted"

  1. myra says:
    December 27, 2009 at 10:35 AM

    heyh.sympathy for yuh keyin.lorh.please kindly returh to her back la friends!sian kat keyin neh.haha.dont sad2 maa~insyaallah.
    ader rezeki aderla huhu :)
    aku doakn org tuh pulg blek.tulah.
    len kali ckpla calculator kao ilang.hee :)

  2. hazen45 says:
    December 27, 2009 at 12:03 PM

    isk2. aku tak suke pakse orang. huhu. [padahal barang aku pe] tahla. thanx mira. yup. sila pulangkan kayh

Post a Comment